Кремена Халваджиян с кошмарно лято (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Кремена Халваджиян работи по 15-16 часа на ден

Кремена Халваджиян е изкарала едно кошмарно лято. Това разкрива самата тя в специално интервю. „Това беше най-кошмарното лято в живота ми. Отидохме до Италия с Маги за 4 дни – отчасти пак по работа, но и да си отдъхнем малко. Отидохме до Верона в къщата на Ромео и Жулиета.

Бяхме истински дечурлига туристи. С кафето и яденето по площадчетата. Прекрасно беше. Имаше и малко слънце, хубаво се заредихме“, споделя Кремена, пише 24chasa.bg. Но въпреки хубавите мигове със съпруга й Маги Халваджиян, тя определя лятото си като „кошмарно“ заради много работа, която е трябвало да свърши с последния момент.

„В края на септември казах, че напускам официално. Кошмарно беше, защото правих и „Маскираният певец“, и „Пътят на честта“ по едно и също време. Започнахме да търсим локации за „Пътят на честта“, но нямаше. Намериха се твърде късно, а аз трябваше да направя не знам колко интериора вече. За няма и 2 седмици трябваше да направя 15 къщи, ама от „а“ до „я“.

Влизаш на плочки и бели стени. Аз го правя с паркети, боядисване, спални, картини, до четката за зъби – всичко. Това са местата, където живеят главните ни актьори“, разказва Кремена.

Тя споделя, че е имала доста дълъг работен ден. „Работих по 15-16 часа на ден. Сутрин ставах, скицирах неща за „Маскираният певец“. Това се случваше от 6 до 7 часа и после тръгвах по локациите на сериала“, разказва още съпругата на Маги Халваджиян за „кошмарното“ си лято.

Кремена Халваджиян с кошмарно лято сн. Фейсбук

Кремена Халваджиян с кошмарно лято сн. Фейсбук

Кремена разкрива също, че съвсем скоро й предстои да стане баба за втори път. Това ще се случи „по Нова година или малко след Нова година“. Тя обаче пази пола на второто си внуче в тайна заради сина си и снаха си, които не искат да го разкриват. Синът на Маги и Кремена им съобщава новината, че ще стават баба и дядо за втори път на рождения ден на майка си със специално клипче, което трогва Кремена до сълзи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар