Стана ясна истинската причина, поради която Валя Ахчиева си тръгна от БНТ

Гласувайте за статията

Мнозина вече се питат дали ще се върне обратно при тези обстоятелства

Вече е ясна причината, поради която журналистката Валя Ахчиева напусна БНТ.

Оказва се, че разследващата журналистка е в очакване на бебе, доверяват нейни вече бивши колеги от телевизията-майка.

Очевидци разкриват, че 33-годишният син на водещата и приятелката му чакали първия си наследник. Съвсем наскоро двамата били забелязани на посещение в известна столична АГ клиника.

Валя Ахчиева

Мнозина вече се питат дали ще се върне обратно при тези обстоятелства

Въпреки че кандидат-снахата на Валя Ахчиева била с широки дрехи, под тях се виждало издуто коремче. Какъв ще бъде полът на бъдещото внуче на разследващата журналистка, младото семейство пазело в тайна.

58-годишната телевизионерка обаче била готова да сменя памперси и се вълнувала от новото си амплоа на баба. Докато била без работа, Валя имала много повече свободно време и дейно се включила с помощ към младите.

Това обаче щяло да е временно, защото намеренията й са да продължи да работи интензивно. Припомняме, че през септември Софийският районен съд отмени дисциплинарното наказание „предупреждение за уволнение“ на журналистката.

Наказанието й беше наложено от бившия генерален директор на медията Константин Каменаров в края на февруари. Малко след това бе свалено от ефир и предаването й „Открито“, което се излъчваше в продължение на 17 години от БНТ.

Сега Валя Ахчиева е възстановена на работа, като освен това БНТ трябва да й плати 360 лв. за хонорар на адвоката й и други 80 лв. разноски по делото за държавна такса.

„Не коментирам решението на съда преди произнасянето на втора инстанция“, бе лаконична журналистката.
Междувременно новият шеф на БНТ – Емил Кошлуков обяви конкурс за предаване за разследваща журналистика, което да се излъчва веднъж седмично. Според мълвата Валя Ахчиева също е подала своята концепция и участва в конкурса, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар