Стефан Данаилов си отишъл с голямо страдание заради…

Гласувайте за статията

Актьорската гилдия скърби за Ламбо

Няколко дни след кончината на големия български актьор Стефан Данаилов стана ясно, че той е напуснал този свят с голямо страдание.

Актрисата Анета Сотирова, която си е партнирала с Ламбо скърби за загубата на обичания от всички талант. Тя сподели няколко думи за него пред Иван Кулеков.

Стефан Данаилов

Актьорската гилдия скърби за Ламбо

„Стефан Данаилов – това е нещото, което се е съхранило, нещото, което е създадено от родители, природа.. богатството на човещината“, посочва тя.
„Този човек имаше мисия и той я изпълни блестящо. Той не бе само изпълнителят, той бе внушителят. Той бе обичащият, защото се радваше сам на такава огромна обич, такава любов от страна на зрители и обикновени хора. Тази естественост, която Данаилов притежаваше, според мен я няма никой друг“, каза тя.

„Това е в действителност харизма. Може да звучи като клише, но е така. Разтрепервам се направо. Последният път, когато се видяхме, бе на 24 май. Седяхме и си говорихме за това как се разделяме с много приятели по неизвестни причини“, спомни си Сотирова.

Той така и не могъл да свикне с предателството от приятели

„Изведнъж възниква някакъв случаен спор – мимолетен, ненужен, невзрачен, че приятели изведнъж ти обръщат гръб. Какво им става на хората, това се питахме. Защо? Кому е нужно това предателство? Затова гледахме винаги да се смеем. Но покрай него кой може да не бъде усмихнат?“, запита актрисата.

„Той самият излъчва такава радост от живота, такава обич към живота и това нещо те кара да го прегърнеш. А и той прегръщаше със сетивата си, с таланта си, с човещината си“, заяви тя.

„Стефан ми липсва много. Не защото ей така си тръгваме, ние сме временни врабченца, сгушени в клоните на живота. Да, вървим, вървим и може зад ъгъла да ни няма. Няколко дни ще се говори активно“, смята тя.

„Разбира се, че ролите ще останат, ще се гледат, но това докосване до живия човек, това обогатяване на всяка една творческа личност, която е успяла да има контакт с такъв човек, който беше той, е неповторим момент. Аз съм много щастлива, но и тъжна сега. Той обичаше живота и би искал да сме радостни“, добави Сотирова.

„Благодаря ти, Стефане, че те е имало, има те и ще те има, защото ти си един голям човек!“, заключи актрисата.

Както вече разбрахте от думите на актрисата става ясно, че Стефан Данаилов си е отишъл огорчен от този свят заради голямо предателство от приятели, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар