Сценарист на Слави Трифонов взриви ефира с наглостта си

Гласувайте за статията

Подобно поведение не отива на хора, борещи се за справедливост

Един от сценаристите на Слави Трифонов прекрачи всички граници и взриви ефира с наглостта си.

„Няма такава държава“ възпя преди време Слави Трифонов и дори даде това име на партията си. Факт е обаче, че и няма такава наглост.

Слави Трифонов

Подобно поведение не отива на хора, борещи се за справедливост

Двама от шпиц-командата на новоизпечения политик Слави Трифонов – сценаристите Тошко Йорданов и Филип Станев цъфнаха в студиото на Нова телевизия. Те бяха поканени, за да коментират отказа за регистрация на партията. В крайна сметка обаче „аргументите“ на Йорданов бяха сведени до семпъл речник. „Глупав“ и „глупава“ бяха основните тези, с които той се опита да обори не само решението на съда но и… поведението на тв водещата Мартина Ганчева.

„Това е политическа поръчка. При това – глупава политическа поръчка“, заяви Тошко Йорданов, бранейки регистрацията на партията на своя бос.
Той заяви още, че „съдът тълкувал закона, както си поискал“ и че твърденията на утвърдени юристи – като проф. Огнян Герджиков и проф. Георги Близнашки „не се позовавали на буквата на закона“.

Запитан обаче кой финансира партията, Йорданов се наежи и премина във вербална атака: „Какви пари, бе, момиче? Какви пари в неучредена партия. Задавайте малко по-умни въпроси“.

„Ще ви обясня защо ви е глупав въпросът. Първо – тази партия не е регистрирана. Второ – най-вероятно ще има членове, които ще правят членски внос. И ние ще се финансираме, когато станем партия, по законовия начин“, наежи се още сценаристът.
„Колкото и да звучи нескромно – господин Трифонов е доста заможен човек“, обади се Филип Станев.

„Обръщате твърдението на Филип. Той просто се пошегува, че Слави е заможен човек“, извъртя коментара си Тошко Йорданов.
Зрителите на медията бяха шокирани от наглото и безпардонно поведение – невидяно в пряк ефир до сега. Бруталната наглост очевидно е прихваната от поведението на „лидера“ Слави Трифонов, за когото демонстративната безцеремонност е „запазена марка“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар