Никой не очакваше това от Кобрата

Гласувайте за статията

Според мнозина това е доказателство, че двойката отново са заедно

Никой не очакваше такава реакция от страна на известния български боксьор Кубрат Пулев, по-известен като Кобрата.

Разразилата се война между музикална компания „Пайнер“ и бившата изгора на Кобрата – фолк певицата Андреа не утихва, а дори напротив. От ден на ден се разразява с все по-голяма сила.

Конфликтът предизвика реакция и становище и от страна на боксьорът Кубрат Пулев-Кобрата. Той открито защитава тезата на Андреа. Това пък навежда на мисълта, че слуховете, че те са стоплили отношенията си и отново са заедно, са верни.

Кобрата

Според мнозина това е доказателство, че двойката отново са заедно

Ето какво написа Кобрата в личния си профил във Фейсбук:
„Понеже, без да искам, съм много запознат по темата почти, колкото в бокса, няколко думи за един харесван от мен български музикален жанр!
БЕЗ ДА КАЗВАМЕ ИСТИНАТА, НЯМА КАК ДА СЕ РАЗВИВАМЕ! ЖАЛКО, НО ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ РАЗВИЛИ, КАТО МУЗИКАЛНО ОБЩЕСТВО ДО ТОЛКОВА, ЧЕ ОСНОВНИТЕ ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ Е СТРАХ ДА СЕ ОТКАЧАТ ОТ НЯКАКВА СИ ФИРМА, КОЯТО ИМ ОПРЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ СИ ПРАВИЛА И СИ ГЛЕДА САМО НЕЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ЕДИН АЛЧЕН ЧОВЕК, КОЙТО ГИ МАНИПУЛИРА И ВСЯЧЕСКИ ДРАПА ДА ДЪРЖИ МОНОПОЛА НАД ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ ИМЕННО ЧРЕЗ ТЯХ – ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ, КОИТО ТОЙ ОГРАБВА С ПО 30, 40, 50 ДОРИ 60% ОТ ХОНОРАРИТЕ ОТ УЧАСТИЯ И 100% ОТ АВТОРСКИТЕ ПРАВА И ДИГИТАЛНИТЕ ПРОДАЖБИ, А ТЕ, МИЛИТЕ, ДОРИ НЕ ОСЪЗНАВАТ.

РАБОТЯТ ЗДРАВО, ДЕНОНОЩНО И ЕДВА НАМИРАТ ПАРИ ЗА ПЕСНИ И КЛИПОВЕ. ПОНЕЖЕ ИЗКАРВАТ МИНИМАЛНО ОТ МУЗИКАТА, НЯКОИ ДОРИ НАМИРАТ МЪЖЕ, КОИТО ДА ИМ ДАВАТ СРЕЩУ….. НЕЩО СИ! АНДРЕА Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО СМЕЛИ И НЕПРИМИРИМИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, КОЯТО СЕ ОПЪЛЧИ НА ОСАКАТЯВАНЕТО НА ЖАНРА ИМ И ЗАТОВА УСПЯ ДА ГО ПОПУЛЯРИЗИРА И В ЧУЖБИНА. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО ЗА ЗВЕЗДИТЕ БЪЛГАРСКИ, КОИТО СА ТАЛАНТЛИВИ И ОБИЧАТ МУЗИКАТА И СА ИДОЛИ НА МНОГО ХОРА! СТРАХЪТ БЪЛГАРСКИ! РОБСКОТО МИСЛЕНЕ! А СМЕ В 21 ВЕК. МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРСКАТА МУЗИКА И ТОЗИ УНИКАЛЕН ЖАНР ПОП ФОЛК!

НО, ЗНАЕТЕ, НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА!“, завършва той.

Кобрата застана на страната на Андреа

Припомняме, че Андреа опита да бойкотира провелия се концерт на компания „Пайнер“ в зала „Колодрума“, Пловдив. Тя нападна фирмата с публикации в личния си профил, което предизвика отговор от страна на музикалната империя, което бе в отворено писмо.

След това, Андреа отново отвърна на музикалната империя в дълго писания в личния си профил, към която отново добави нейната запазена марка „снимка, обработена на фотошоп:
„Димитре, Димитре.. относно писмото ти. Аз само Теодора Андреева няма как да бъда, само от факта, че сега си написал това писмо до мен ! Славата няма срок на годност, защото не славата ни прави изпълнители, а таланта, амбицията, хъса, но най-вече таланта!

Пишеш, че избягваш да се занимаваш с бивши твои изпълнители. И двамата знаем, че това не е така, имайки предвид подмолните ти номера! Да, отчаяна съм от това, че има още хора като теб в тази държава, прав си! Много съжалявам, че имаш още изпълнители останали, които заблуждаваш по твой начин!

Войната става все по-ожесточена

Аз се развивам и това си личи по международните проекти, които правя, за които още имаш да учиш. Да ме описваш като отхвърлена жена е меко казано смешно! Ти беше отхвърлен от мен преди време! Наистина концертът не ме засяга, прав си! Засяга ме само мръсотиите, които правиш към мен 4 години и затова реших да играя по твоята схема!

Това, че накара едни талантливи момичета да пеят без пари на концерта ти, докато ти прибираш парите от билети и спонсори. Определено това е успех за теб, браво! А относно съобщенията, които ти написах бяха с цел да се примирим! Но не и да се върна в залязващата ти фирма!

Исках да ти дам процент за да ме оставиш да пея и да не заплашваш заведенията да не ме канят. Защото според мен по-добре беше да пробваме с добро, но не ми остави избор! Мога само да съжалявам, че се опитах да открия поне малко добро в теб. Извинявай за което!

Не ме изкарвай, че завиждам на колежките ми, те се трудят като луди в името на богатството ти! Ти си за завиждане, но само ако бях в позицията на алчен човек. Музиката е всичко за мен и винаги е било така! Просто не случих на правилният човек!

Пожелавам ти някой толкова борбен и истински човек като мен да те наследи, но този човек да бъде истински, доблестен, честен и най-вече да мисли за изпълнителите си!“, заключава Андреа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар