Скандалната истина за Мелания и Доналд Тръмп излезе наяве

Гласувайте за статията

Повече от очевидно е, че бракът им е пълен фарс

Личният живот на Мелания и Доналд Тръмп се следи под лупа. Всяко движение, жест или дума на Мелания и Тръмп се следи и след това внимателно се анализира.

Мнозина обичат да четат за „кирливите ризи“ на известните личности.
Именно затова всеки настръхва щом се появи някаква пикантерия за знатните особи, а в много от случаите истината силно се преувеличава.

Доналд Тръмп

Повече от очевидно е, че бракът им е пълен фарс

Мелания и Доналд Тръмп често пъти попадат под вниманието на широката публика заради интимните им отношения.
Палавата бивша моделка винаги приковава погледите върху себе си.

На повечето хора обаче им е интересно какво се случва в спалнята на Меланя и Доналд Тръмп.
Е, една известна журналистка разкри дали двамата спят заедно и какви точно са интимните им отношения.

Важно е да уточним, че в края на месец октомври, по време на частно събитие за набиране на средства в „Trump Hotel“, Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, то съпругата му няма да пророни и една сълза за него.

Отдавна се предполагаше каква е истината

Изказването му даде повод за множество коментари. Едни бяха на мнение, че първата дама на САЩ просто няма да даде външен израз на евентуалното си страдание. Други пък сметнаха, че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа ѝ се случи нещо лошо. Везните, обаче, определено натежава в полза на второто твърдение.

Сега, сякаш в подкрепа на тази теза, идва и интересен факт от Белия дом, включен в предстоящата книга „Free Melania“ на журналистката Кейт Бенет. Тя предоставя информация и събития за последните три години от живота на Мелания.

В нова статия, базираща се на изданието, Бенет засяга няколко различни теми, а една от тях касае личните взаимоотношения между г-н и г-жа Тръмп.
В нея става въпрос за договорката им относно нощния сън…

От доста време се говори, че двамата не делят едно легло. Журналистката не само потвърждава тази информация, а и допълва, че те дори не споделят един и същ етаж.

В публикацията пише, че Мелания предпочита да разполага с един от огромните апартаменти в резиденцията само за себе си.
Въпреки че явно обича да страни от съпруга си, когато са под един покрив, тя много добре знае, че има задължения, които трябва да изпълнява. Ето защо стопанката на Белия дом е неотлъчно до мъжа си на всяка официална визита, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар