Мелания Тръмп и Доналд вече не крият, че са разделени (Изплува пикантна тайна от Белия дом)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп и Доналд спят на отделни етажи в Белия дом

Мелания Тръмп и Доналд Тръмп спят в отделни етажи на Белия дом. Двойката не само, че е напълно отчуждена помежду си, но и изобщо не спят заедно. Палавата словенка отдавна не дели една спалня с мъжа си. А напоследък нещата са стигнали до там, че двамата дори обитават различни етажи на президентската резиденция във Вашингтон.

Още преди да се преместят от Ню Йорк, в столицата, Тръмп споделяше, че с Мелания са разделени. „Понякога се случва да не се видим с дни. Всеки от нас има свой живот и интереси. Работя много и не искам някой да нарушава почивката ми. Затова и с Мелания спим в различни спални“, каза тогава той.

Двамата нямат намерение да се развеждат и никога не са и помисляли за подобно нещо. Тръмп иска красива и умна съпруга, която да го придружава на различни събития, а Мелания – удобен живот, семейство и лукс. Сделката устройва и двете страни – двамата имат син, когото Мелания обожава и отглежда с огромна любов и грижа, първата дама управлява свой козметичен бизнес и фактически не е лишена от нищо. Идилията обаче бе нарушена от момента, когато Мелания стана първа дама. И й се наложи да търпи всякакви слухове за личния си живот, пише „Блиц“.

Мелания Тръмп спи отделно от мъжа си сн. Уикипедия

Мелания Тръмп спи отделно от мъжа си сн. Уикипедия

В книгата си „Свободната Мелания“, Кейт Бенет разкрива, че първата дама никак не обича да дели едно жизнено пространство със съпруга си. Тя обитава различни етажи на резиденцията в Белия дом от тези на мъжа й. Двамата не само, че спят разделени, но и почти не се засичат, освен по официални поводи. За съпрузите обаче това не е проблем. И двамата са щастливи и са категорични, че това е идеалният брак за всеки от тях. А Мелания ясно даде да се разведе, че напук на забежките на мъжа си, дори не помисля да се разведе с него…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар