Разтърсващата истина за шеф Силвена Роу видя бял свят

Гласувайте за статията

Този път ексцентричната готвачка преминала всички граници

По всичко личи, че готвачката от „Мастър Шеф“ – Силвена Роу, е силно разтърсена от звездомания в съчетание с кризата на средната възраст.

Ексцентричната блондинка, която се прочу в цялата страна след участието си като жури в едно от най-гледаните предавания, е решила, че вече е на върха на ВИП небосклона и тотално се е самозабравила.

Силвена Роу

Този път ексцентричната готвачка преминала всички граници

Още в началото на снимките на новия сезон на кулинарното шоу, Силвена Роу започнала да се държи безобразно. Тя не само ръсела обиди и заплахи към екипа, а и тормозела всички, разказва участник, който за малко да пострада и физически от агресията й. Той се разминал на косъм, след като Роу хвърлила във въздуха тежка посуда – метална тава и няколко чинии.

Според жертвите на ексцентричната блондинка, тя и в предходния сезон е дала заявка за безцеремонно поведение. Тази година обаче „благият“ й нрав е достигнал до връхната си точка.
Обкръжението й доскоро си е затваряло очите, защото е отдавало пристъпите й и на специфичната възраст, в която е навлязла кулинарката.

Припомняме, че Силвена Роу е на 56 години. Неотдавна обаче тя сама се похвали, че редовно си изследва кръвта в някаква лаборатория в САЩ, откъдето я уверявали, че има тяло на 36-годишна жена.

Мнозина вече съчувстват на колегите й, както и на участниците във формата

Този абсурд бе сериозно тиражиран, но вбеси по-образованите, които дори скочиха, че Силвена Роу хвърля опасни недоказани твърдения в публичното пространство, защото заедно с историята за „истинската“ си биологична възраст, готвачката обяви, че има рецепта с кълнове от броколи, която лекува рак.

По време на снимките на „Мастър Шеф“, освен към екип и участници, Роу проявявала грубост и към колегите си в журито – Андре Токев и Петър Михалчев, категорични са очевидци.
Двамата били втрещени от неадекватното й поведение, но се сдържали и мълчали от възпитание. Те подозирали, че рязката промяна в поведението на иначе атрактивната готвачка се дължи на нейната менопауза.

Изблиците на Силвена Роу най-вероятно ще стигнат и до чуждестранните шефове на bTV. Публична тайна е, че телевизията показва специално отношение към нея, като й осигурява всякакви удобства и грижи в София. Блондинката дори имала собствен кабинет на снимачния сет на „Мастър Шеф“. Тази приказка обаче рязко ще приключи, ако от екипа се оплачат на ръководството, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар