Сами взриви изненадваща бомба във „Фермата“

Гласувайте за статията

Плейбоят избра да се върне при Мила

Плейбоят на „Фермата“ – фитнес-инструкторът Сами Хоссни направи неочакван завой в любовните си забежки.

Докато всички очакваха, че ще продължи връзката си със Силвия от риалитито, той избра да се върне при приятелката си Мила.

Сами Хоссни

Плейбоят избра да се върне при Мила

Въпреки че красавецът изневери на нежната си половинка в предаването, явно тя е простила прегрешението му. Мила не спираше да пуска техни общи снимки в социалните мрежи, на които се вижда колко са щастливи заедно и даваше вид, че изобщо не ѝ пука за изневярата.

Мила подкрепя Сами през цялото му пребиваване във „Фермата“, което е знак за голямата любов помежду им, пише „България днес“.
Тя сподели куп снимки, на които са заедно и са повече от щастливи, пише zajenata.bg.

А кой ще е победителят в петия сезон на „Фермата“ и дали Сами ще излезе от там като такъв, предстои да разберем. Остават броени дни до финала, когато ще стане ясно кой ще си тръгне с голямата награда от риалитито.

Междувременно всички зрители видяха, че докато Силвия твърдеше пред останалите си съфермери, че случващото се между нея и Сами, е само заигравка, самата тя се надяваше на нещо много повече. Имайки предвид думите на Сами и това колко много държи на приятелката си обаче, едва ли късметът ще се усмихне на блондинката от Несебър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар