Миро с шокиращо признание: Изпивах по торба алкохол на ден!

Гласувайте за статията

Миро за първи път призна, че се е борил с алкохолна зависимост

Певецът Миро заяви, че изминалата година е най-добрата му досега, защото е успял да се пребори с алкохолна зависимост. „Изминаващата година беше много ползотворна за мен, защото се преборих със тази зависимост от алкохола“, каза певецът пред „120 минути“.

Миро

Снимка: ХотНюз

„Пиех стандартно като българите, в един момент аз освен, че пиех, когато съм гневен, го правех и когато съм весел, и когато съм тъжен. Думата зависимост настъпва тогава, когато се освободиш от нея“, каза певецът. Той е усетил сериозността на проблема си през януари тази година.

„Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле заради проблем с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин и си казах: Или умирам от това, защото този навик ще се превърне и вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна“, сподели артистът.

Той призна, че при него не е било нормално, по време на участие не е пиел, но като е знаел, че му остават само 40 минути е започвал, а основното е било бира. Той призна, че не само твърдият алкохол може да повлия, но и лекият, ако е в голямо количество, пише Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар