Падна скандална тайна за Елизабет Втора и принц Филип

Гласувайте за статията

Никой от тези слухове обаче не е доказан

След дълги години брак падна скандална тайна за британската кралица Елизабет Втора и съпругът й принц Филип.

По повод 72-та годишнина от брака им, която бе отпразнувана на 20 ноември, светски хроникьори разкриха, че принцът не е искал да се ожени за Елизабет Втора, пише Труд бг.

Елизабет Втора

Никой от тези слухове обаче не е доказан

Днес трудно можем да си представим 98-годишния принц Филип с друга, освен с Елизабет Втора. Истината обаче е, че като млад Негово Височество е разбил не едно и две женски сърца.

На 26 ноември сп. „Експрес“ съобщи, че херцогът на Единбург мечтаел да свърже живота си с едно прекрасно момиче. В интерес на истината, в нея нямало абсолютно нищо кралско – Кобина Райт.

Книгата „Младият принц Филип: неговата бурна младост“ описва как една вечер красавицата привлича вниманието на принца. Името й е Кобина Райт и е начинаеща актриса. Тя бързо завладява сърцето на младия офицер с русите си къдрици, големите сини очи, стройната фигура и сияйната усмивка. Тя е хубава и го знае отлично.

Амбициозната майка на актрисата уверено гради кариерата на дъщеря си, очаквайки нейния успех. Самата мис Райт впоследствие казва, че именно майка й буквално я „натикала“ в обятията на принц Филип, когато се срещнали за първи път.

Дори след като Кобина си заминала за Америка, тя продължила да си кореспондира с принц Филип. Той й изпращал любовни писма и намеквал, че е готов да се ожени за нея, но симпатиите на младата актриса очевидно са се изпарили по време на раздялата.

Кралицата среща принц Филип, когато е едва на 8 години

Нейни приятели твърдят, че момичето просто не искало да бъде с някой, когото упоритата й майка е избрала за нея. Независимо от това, дори след много години Кобина запазва приятни спомени от мимолетния роман с Филип.

През 1973 г. тя казва в интервю, че все още пази снимка на принца на нощното си шкафче. Приписват му много връзки Говори се, че преди да се омъжи за кралица Елизабет II, принц Филип обичал да флиртува.

Елизабет се заинтересувала от него още като малка. Двамата се запознават, когато принцесата е едва на 8, а той – на 13 години, но романтична връзка между тях започва по-късно. На 20 ноември 1947 г. те сключват брак и до ден днешен живеят щастливо или поне така се твърди.

Въпреки това витаят слухове, че принц Фипил е имал серия от любовни афери през времето на брака му. Сред тях са тези с актрисата Пат Къркуд и телевизионната водеща Кейти Бойл, също и със Сюзън Барантес, майката на Сара Фъргюсън. Говори се, че принцът имал и връзка със своя позната от детските години – Хелън Кордет, която никога не признава от кого са двете й деца. Според слуховете принцът имал любовни отношения и с писателката Дафне дю Морие, както и с актрисите Ана Мейсис и Мерл Оберон. Всички тези твърдения обаче не са доказани.

Съпругът на Елизабет II още през 1992 г. опровергава всякакви слухове по негов адрес за изневери, пише blitz.bg.

Елизабет Втора

Кобина Райт

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар