Екс съпругата на Юксел Кадриев направи изненадващи разкрития за…

Гласувайте за статията

Тя опроверга категорично една от горещите мълви

Бившата съпруга на новинаря на Би Ти Ви – Юксел Кадриев – Бонка Георгиева, направи изненадващи разкрития.

Всеки е наясно с факта, че Бонка Георгиева и Юксел Кадриев са разведени от години. Въпреки времето бившата половинка на тв водещия запази мълчание за подробностите около развода.
Днес оперната певица вече не е на сцената, но е по-щастлива от всякога в прегръдките на новия си съпруг Янош Ласло, с когото живеят в Сърбия.

Юксел Кадриев

Тя опроверга категорично една от горещите мълви

Музиката пак е в живота й, но само за разнообразие. Вместо да се занимава с музика, Бонка е превърнала хобито си в професия и се е посветила на кинологията.
Неотдавна блондинката разкри истината около битката за родителските права над дъщеря им и отбелязва, че няма съдебно решение според което те да са присъдени на Юксел Кадриев.

„Ние се разведохме по взаимно съгласие и родителски права имаме и двамата. Той се опита да ми ги отнеме през 2011 г., но не успя. Много ми помогнаха тогава медиите, оттогава мога да се виждам с детето си без проблем”, споделя бившата съпруга на Юксел Кадриев.

Към днешна дата дъщеря й Габриела живее в София с баща си. Двете се чуват всеки ден и се разбират чудесно. „С бившия ми съпруг сме в добри отношения заради дъщеря ни”, заключава Бонка Георгиева, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар