Йорданка Христова изплака, че…

Гласувайте за статията

Тя все още жали по Фидел Кастро

За никого не е тайна, че певицата Йорданка Христова бе много близка с покойния кубински лидер Фидел Кастро.

Оказва се, че гранддамата на родната естрада все още не може да го прежали.

Йорданка Христова

Тя все още жали по Фидел Кастро

Ето какво сподели тя наскоро:
„Още не мога да прежаля Фидел. Почина преди три години, безспорен лидер, обичан и мразен. Царство му небесно.“ С тези думи певицата Йорданка Христова почете годишнината от смъртта на кубинския лидер Фидел Кастро, отбелязва HotArena.

Примата на българската популярна музика Йорданка Христова бе сред най-близките му приятели. За връзката помежду им се носят легенди, а мълвата гласи, че певицата си остава и една от големите жени на живота му.

„Обичахме се, но пак казвам, любовта ни беше различна, няма да влизам в подробности и да разказвам каква точно“, посочва Йорданка Христова.

Преди време се разчу, че след смъртта на Ел Коменданте, Йорданка е получила четири картини с изключително висока стойност от него. Кастро лично наредил след смъртта му те да бъдат изпратени на хубавата българка, която завладя сърцето му някога.

Тя обаче отказва да коментира скъпото наследство, което получи от Кастро

Христова обаче не коментира скъпото наследство, а още по-малко отношенията си със семейството на Кастро.
„Фидел даде много на Куба, направи много за страната си, но й взе мечтите. Ние сме прекалено малки, за да критикуваме. Историята ще отсъди“, каза Христова броени часове след смъртта му.

Но дори и сега всяка зима тя се радва на слънцето над Острова на свободата, връщайки се към прекрасните спомени от миналото, пише „България днес“.
Христова признава, че заради близкото й приятелство с кубинския лидер не е имала проблем с международните си изяви, но и никога не е търсила помощ от него, за да успее.

„Испанските песни представях за кубински и така минаваха по-лесно. Другите къде с минижуп, къде с усмивка, също ги прокарвах без проблеми, дори без да се налага някой от кръга на Кастро да се застъпва за мен, дори на концертите в чужбина.
Никога не съм се възползвала от приятелството си с Фидел“, твърди Йорданка Христова, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар