Не е за вярване какво се случва със сина на Тодор Живков

Гласувайте за статията

Наследникът на бившия Първи категорично отрече мълвата

„Никога не е и ставало дума да остана без дом. Това са спекулации, глупости. Не ми се коментират подобни неща“.

С тези думи синът на бившия първи Тодор Живков – Владимир, отрече категорично слуховете, че съществувал риск той и семейството му да останат на улицата. Припомняме, че като причина за това бе посочена загубата на нотариални актове на къщата, в която живеят.

Тодор Живков

Наследникът на бившия Първи категорично отрече мълвата

Владко Живков, който в годините на соца се сдоби със славата на бохем, няма притеснения от подобни твърдения. Той разполага с всички документи, за да докаже собственост на парцела, който притежава. Синът на Тодор Живков живее в просторната вила в столичния квартал „Бояна“ от години. С него е и настоящата му съпруга Валентина.

„Имам си всички актове, чертежи и планове за имота, не ми се занимава с тези глупости. Документите за собствеността са си наши, няма изчезнали“, обясни Живков-младши пред столичен ежеседмичник.

Неотдавна се понесе мълвата, че навремето те полицията документи иззела документите за собствеността на къщата по време на обиските в „Бояна“ покрай прословутото Дело номер 1, което се води срещу Тодор Живков, а после не били върнати, твърдят близки до червената фамилия.

Въпреки това се твърди, че томове от документацията по делото се загубили при подмятанията в папките. Те и до момента се съхраняват в архива на прокуратурата. Според хора от кухнята, по делото е останала оскъдна част от ценните материали. Служители на съда по онова време твърдели, че много от папките са били разпилени.

Други книжа пък отишли при бившия обвинител по делото – Красимир Живков, който след процеса се оттеглил в Пазарджик, претърпял тежка катастрофа и останал инвалид. В момента синът на Тодор Живков дели общ двор с племенницата си Евгения Живкова и двамата са в прекрасни отношения, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар