Виктор Николаев пилее пари в чужбина

Гласувайте за статията

Стана ясно къде е бил Виктор Николаев миналата седмица

Миналата седмица Виктор Николаев изчезна от ефира на Нова тв. Няколко поредни предавания колежката му Аделина Радева се появяваше сама на екран, въпреки множеството горещи актуални събития за отразяване. Междувременно Николаев не е бил в  болничен, който да оправдае отсъствието му, а е бил на екскурзия.

Телевизионерът заминал заедно с жена си Людмила. Двамата се отдали на предколеден шопинг в Прага.

През последния месец от годината чешката столица се превръща в притегателна точка за хиляди туристи от цял свят. Причината за засиления интерес към нея е прочутият пищен коледен базар, който е по-известен даже от този в Германия.

По това време от годината самолетните билети до Прага са най-скъпи. Но това не е оказало влияние върху решението на журналиста, който се слави като спестовник. Всеизвестен факт е, че той харчи спестяванията си единствено за апартаменти и екскурзии.

Откакто Аделина Радева зае мястото на Ани Цолова, Виктор започна да отсъства дори по-често. Очевидно е успял да се разбере с шефовете си да се възползва от отпуска си по всяко време на годината. Покрай празниците ще се наложи да върне жеста на Радева, която почива по-рядко заради неговите чести отсъствия, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар