Къци Вапцаров изплаши всички с вида си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Шоуменът продължава да публикува снимки от различните визии, в които се е превъплътил

Шоуменът от близкото минало Къци Вапцаров бе една от най-големите изненади в първото издание на „Маскираният певец“ по Нова телевизия.

Къци Вапцаров, който влезе в ролята на Шапката, се оказа един от най-добрите имитатори, когото така и никой не успя да познае.

Къци Вапцаров

Шоуменът продължава да публикува снимки от различните визии, в които се е превъплътил

Маскировката обаче, явно доста се е усладила на тв водещия, който дори и след края на участието си в продукцията, продължава да качва в профила си в социалните мрежи доста стресиращи снимки. Той е запечатал различните визии, в които се е превъплъщавал посредством ефектен грим.

В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско и направо скри шапките на всички с изпълнението си.

Припомняме, че Къци Вапцаров започва телевизионната си кариера в шоу „Невада“, откъдето мнозина помнят и една от най-оборотните днешни тв водещи – Гала.
Той взе участие и в две издания на „ВИП Брадър“ – през 2012 и 2015 г., пише show.blitz.bg

Тези дни из някои издания се понесе мълвата, че Къци Вапцаров планира отново да се завърне на екран. Припомняме, че неотдавна той опита късмета си и се яви на конкурса за директор на БНТ, но така и не увенча усилията си с успех.

Къци Вапцаров

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар