Ирен Кривошиева с разтърсващо признание за Стефан Данаилов

Актрисата не се чувства засегната от откровеното интервю на Ламбо
0

Актрисата не се чувства засегната от откровеното интервю на Ламбо

Всеизвестен е фактът, че актрисата Ирен Кривошиева е майка на единственият син на Стефан Данаилов – Владимир Данаилов.

„Никога няма да забравя Стефан“, казва тя в интервю за „Ретро”.
През 2011 г. Ирен написа биографичната книга „Моят грях”, в която за пръв път извади на бял свят подробности за забранения си роман със Стефан Данаилов. Той бе публична тайна в средата на 80-те. Ирен писа и за раждането на сина им Владимир. Книгата предизвика истинска буря заради болезнените лични признания на Кривошиева.

Ирен Кривошиева
Актрисата не се чувства засегната от откровеното интервю на Ламбо

Близки до семейството твърдят, че Владо, който живее в Щатите и в момента учи медицина, е поддържал връзка с баща си през всичките тези години. Стефан Данаилов пък никога не е спирал да се грижи за него. Напоследък Владимир, който вече е семеен, все по-често си идваше в България и беше все по-близък с баща си.

Ирен Кривошиева и племенницата на Ламбо – Росица Обрешкова, са били двете жени, които най-често са посещавали Данаилов в болницата през последните му дни на този свят.

Едва ли някой е предполагал, че ще чуе тези думи от Ирен Кривошиева

„Стефан не само е останал, ами до мен има чисто негово копие… (разплаква се). Господ обича много Стефан и му дава продължение. Не знам как да го запомня, защото няма да го забравя. Моля се за душата му. Той си отиде и ние тук, които сме останали, според мен трябва да си направим равносметка на това как сме се отнесли с този човек. Това е нашата задача в тези 40 дни, в които душата му е при нас. Да се помолим за неговия лек път“, споделя през сълзи актрисата.

По време на посещенията й в болницата двамата си казали доста неща, но Ирен Кривошиева категорично отказва да ги сподели, защото са твърде лични.
„То е между двама души. Всеки сам си знае какво му е било. Колкото до миналото, всичко, което е казано, е казано. Кой, къде, защо, как, няма смисъл да го дъвчем повече. Решила съм да не говоря. В негова памет. За негово добро“, заключава тя.

На въпроса дали се е почувствала засегната от признанието на Стефан Данаилов, че в живота си е обичал две жени – съпругата си Мария и актрисата Аня Пенчева, Ирен Кривошиева отговаря категорично, че не се е засегнала.

Запитана дали е успяла да си вземе прошка със Стефан Данаилов, Ирен Кривошиева отговаря, че прошката е процес, който се извършва между човека и Бога.
В заключение посочва, че все още не е наясно дали се е установила в България и допълва, че може да се установи единствено два метра под земята, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.