Съпругата на Магърдич Халваджиян направи горещи разкрития за съвместния им живот

Тя все още помни рисковия номер, с който я впечатлил
0

Тя все още помни рисковия номер, с който я впечатлил

Маститият продуцент Магърдич Халваджиян и половинката му Кремена, са една от най-стабилните двойки от родния елит.

Тази година двойката отбелязва 29 години брак.
Малцина обаче знаят как продуцентът навремето успял да впечатли бъдещата си съпруга. В специално интервю Кремена споделя интересни подробности от съвместния си живот с Магърдич Халваджиян.

Магърдич Халваджиян
Тя все още помни рисковия номер, с който я впечатлил

Любимата жена до продуцента твърдо вярва, че двама души или се намират, или не. „За да се намерят, те трябва да са си много близки като манталитет. Ние гледаме в една посока и разбирането ни за света е много близко“, казва Кремена, пише „24 часа“. През всички тези години заедно продуцентът и любимата му жена, са правили и компромиси, но те не са били големи.

„Естествено правили сме компромиси през годините, но те са много малки. Колкото сме еднакви, толкова сме различни. Първите 10-15 години излизахме постоянно заедно. После той предпочете като му се натрупа работа да седи тихо и да почива. При мен е точно обратното. Моят антистрес е да съм на шумно и да танцувам цяла нощ“, споделя още Кремена за различията им с Маги.

Запознава ги приятел на продуцента – Милен Чечов. Той решил, че двамата са родени един за друг. Водил Маги няколко пъти в дома на Кремена, но тя не била вкъщи. След няколкото неуспешни опита, най-накрая я намират.

Като го вкара вкъщи Маги влезе с една нахлупена шапка и каза: „Аз съм режисьор от Холивуд!“.
Викам си: „Този пък!“, разказва половинката на продуцента, смеейки се.

Двамата започнали да излизат в общи компании, после да се канят по купони. Спомням си, че ме впечатли, докато бяхме на купон.
„Маги се провеси на едната си ръка от балкона на осмия етаж. Негов приятел като го видя веднага го издърпа вътре. Все пак ме впечатли, но и ме уплаши“, споделя още Кремена за подвизите, на които е бил готов Магърдич Халваджиян, за да я спечели, пише zajenata.bg , позовавайки се на hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.