Кейт Мидълтън обра всички точки (ФОТО)

Гласувайте за статията

Херцогинята обу български чорапи

Когато Кейт Мидълтън не е на някой от кралските приеми или на някоя официална визита,  изглежда като най-обикновена майка и съпруга с широка усмивка.

Тези дни една любопитна подробност попадна в очите на българските медии. Майката на три деца беше заснета на обществено мероприятие в съвсем различен и доста изчистен стил.

Кейт Мидълтън

Херцогинята обу български чорапи

Херцогинята бе пременена в шушляково яке „Mini Duvet II“, струващо 342.58 паунда, от „Perfect Moment“.
Освен това тя беше сложила отново ботушите си „Berghaus Supalite II“ за 105,50 паунда. Запознати посочват, че зеленият й джъмпер струва 97.50 паунда.

И тук идва моментът за най-важната част от облеклото й – херцогинята носеше български чорапи от Пирин планина за 8.80 паунда пише английско издание.

Кейт Мидълтън пое един от патронажите на кралицата. Елизабет Втора е предала грижите за „Family Action“ на съпругата на Уилям.

Кейт Мидълтън пристигнала във фермата „Peterley Manor“ в Бъкингамшър, където взела участие в коледните подготовки със семейства и деца, които са подкрепени от благотворителната организация „Family Action“. Кейт била пременена в плътни дънки за забавния ден сред природата.

Те били гарнирани с горско зелени български чорапи, обути над дънките, завършващи с кафяви ботуши. Човек едва ли би предположил, че е кралска персона, ако не забележи огромния годежен пръстен от сапфир и диаманти на ръката й, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар