Би Ти Ви шокира зрителите с този гаф (ФОТО)

Гласувайте за статията

Този път определено избиха рибата

Би Ти Ви, която неведнъж се е титулувала за телевизия номер едно в България, направи поредния гаф в ефира си.

Коледа наближава, а коледното настроение и дух лека-полека завладяват всички. И докато хората се радват на идващите празници, то би било добре някои от служителите на Би Ти Ви да се възползват от почивните дни около Рождество Христово, за да отидат на уроци по български език.

Би Ти Ви

Този път определено избиха рибата

„Мелания Тръмп окраси Белия дом за Коледа“ – този надпис шокира зрителите, избрали незнайно по каква причина, да споделят съботния си преди обед със скучното и напарфюмирано с евтин парфюм предаване „Cool…T“.

„Тия от Би Ти Ви „окрасиха“ екрана с поредния си гаф“, коментират развеселени потребители на Фейсбук. Пълното непознаване на правописа от уж телевизията №1 в родния ефир разбира се не ги остави безразлични.

„Коледната украса на Белия дом украсява Коледата, докато „окрасата“ на Би Ти Ви „о“красява смеха за тяхна сметка“, пише друг потребител на социалната мрежа.

„Не си губете времето с глупавите „окраси“ на Би Ти Ви. Вместо това украсете домовете си или пък прекарайте малко време с любимите си хора“, съветват други, пише pik.bg.

Е, така или иначе гафът е факт, е грешката е повече от елементарна, така че не би могло да се погледне с добро око на нея. Мнозина от зрителите останаха с впечатление, че надписите на репортажите им, са възложени на някой неграмотен представител от малцинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар