Красимир Джунов поряза Паулина с един единствен удар

Гласувайте за статията

Тази гавра й излезе доста скъпо

Невинната лъжа, която Паулина изрече във „Фермата“ и то пред цяла България, й отряза пътя към Красимир Джунов.

Запознати издават, че след финала на шоуто двамата са се разделили окончателно, а автомонтьорът не иска и да чуе за нея.
Още педи месец се понесе мълвата, че Красимир Джунов и Паулина са скарани и не се поглеждат извън предаването.

Красимир Джунов

Тази гавра й излезе доста скъпо

Оказа се, че причината е именно лъжливата бременност на никарагуанката. Макар пред камерите той да не показа обидата си и да уверяваше, че всичко е окей, след края на снимките скъсал окончателно с Паулина.

„Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб, и ако ти искаш, след няколко месеца може да е красиво начало на нашия общ нов свят“ – с тези думи, написани в писмо, Поли навя на мисълта на Красимир Джунов, че е бременна.

Няколко дни по-късно никарагуанката влезе в стопанството, за да му признае, че се е пошегувала и основната й цел е била да изпробва любовта му.
„Има някои неща, с които човек не бива да се шегува! Краси, бягай с 200 от тази откачалка. Това беше ужасна гавра с Красимир, унижи го пред цяла България. На негово място не бих простил никога“ гласяха част от коментарите на възмутени фенове в мрежата.

В крайна сметка става ясно, че Красимир Джунов не й е простил за гаврата. Двамата все още не са коментирали по никакъв начин темата в социалните мрежи. Поли, която отдавна отпадна от шоуто, избягва медиите.

Преди няколко дни част от участниците си спретнаха купон в град Куклен. Това, което направи впечатление бе фактът, че Паулина бе без Краси на партито, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар