Селин Дион призна: Не мога да забравя Рене

Гласувайте за статията

Селин Дион тъгува по Рене

Селин Дион не може да прежали съпруга си. Певицата споделя, че е изключително трудно да преодолее смъртта на Рене Анджелил. Три години след неговата смърт, световната звезда за първи път проговори за него. И сподели дали е влюбена в друг мъж. Оказа се, че напук на всички слухове, че има нов мъж в сърцето й, канадската звезда още тъгува по мъжа си.

Пред лицето й всеки ден е образът на покойния й мъж.

„Не се срещам с никого. Нямам гадже. Но това не означава, че никога няма да се запозная с някой мъж, който да ми допадне. Ако това се случи, ще бъде чудесно. А, ако не — пак ще съм ок.

Аз съм и оставам обичана и щастлива. А когато някой ден се случи така, че открия някого, когото да обичам, колкото Рене, това ще е чудо“, споделя Селин.

„Този човек винаги беше до мен. И сега е с мен. Виждам го всеки ден. Гледам го в очите на моите деца. Щастлива съм, че имам трима сина. Да, аз съм една щастлива жена“, споделя певицата.

Селин обаче все още не е готова да се върне активно към кариерата си. Тя не е написала нито една нова песен, но напоследък говори за завръщане. Певицата споделя, че сериозно се замисля да върне към музиката. И се надява в скоро време да изненада феновете си.

Що се отнася до мъжете в живота й, Дион напоследък не се оплаква от мъжко внимание. И въпреки това известната признава едва наскоро сподели, че се среща с истински нови приятели. А не с мъже, които искат да имат връзка с нея.

Селин Дион сн. Уикипедия

Селин Дион сн. Уикипедия

Дион повече от 20 години бе неизменно до съпруга си Рене Анджелил. Смъртта му я покруси дълбоко. Певицата обаче се върна на сцената след кончината му, тъй като Рене държеше тя да пее и след смъртта му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар