Дъщерята на Брад и Анджелина става мъж (Шайло шокира родителите си с решение)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Брад и Анджелина сменя пола си

Брад и Анджелина имат сериозен семеен проблем. Двойката от доста време се опитва да се справи с кризата на дъщеря им, но както изглежда, не им се получава.

13-годишната Шайло е взела решение да промени името си на Джон, а освен това приема хормонални лекарства. Започнала малко след развода на родителите си, тъй като Брад бил твърдо против тази й трансформация.

Според запознати Шайло се подлага на терапия в лечебно заведение в Санта Моника. Момичето не иска да минава през женско съзряване през пубертета.
„Тя иска да бъде момче, облича се като момче и се държи като момче“, казва в свое интервю Анджелина. Тя има и още една дъщеря — Вивиан, която, за разлика от своята кака все пак предпочита да бъде момиче.

„Никога няма да бъда родител, който съсипва детето си, карайки го да бъде такъв, какъвто не е“, казва Джоли пред изданието New Idea. Някои са съгласни с нея, но мнозина смятат, че актрисата не е трябвало да отстъпва пред капризите на малката си дъщеря.

Повече от две години Анджелина се опитва да се разведе с Брад Пит. Двойката се развежда вече няколко години, а двамата са скарани и почти не си говорят.

Анджелина обаче е категорична, че ще уважи избора на дъщеря си. Актрисата получи попечителството над петте им деца. Актьорът получи право да общува с децата си, но основно Анджелина отговаря за тях. Неотдавна тя се раздели със сина си — Мадокс, който се реши да живее отделно. Младежът замина да учи биохимия в Южна Корея, докато останалите деца продължават да живеят с актрисата.

Дъщерята на Брад и Анджелина сменя пола си сн. You Tube

Дъщерята на Брад и Анджелина сменя пола си сн. You Tube

Анджелина обаче напълно подкрепя дъщеря си в решението й да си смени пола. Актрисата била категорична, че ще уважи желанието на наследницата си, ако то е тя да бъде мъж. Брад от своя страна по никакъв начин не коментира случая.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар