Дженифър Анистън крие важни семейни тайни

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън крие семейни тайни

Актрисата Дженифър Анистън крие сериозни семейни тайни. Една от най-обичаните холивудски актриси почти не говори за семейството си. Звездата има двама братя – Джон и Алекс, които са й полубратя, родени от други бракове на родителите й. Актрисата обаче почти не поддържа отношения с тях, а причините са доста сериозни.

Джон Малик е роден от брака на майка й с друг мъж и двамата не са в добри отношения. За последно двамата се видели преди три години, на погребението на майка си Нанси. Само тогава Джен го споменала в съобщението за смъртта на майка си.

В свое интервю Джон се оплаква, че през 2015 дъщеря му Алиша е убедила баба си да го изхвърли от завещанието й, а също така да завещае всичките си пари на доброволческа организация. Заради проблемите с майка си, Дженифър не разговаряла и с брат си. А през годините отношенията помежду им съвсем се разпаднали.

Но „черната овца“ в семейството на Дженифър Анистън е по-малкият й брак Алекс Джон Анистън. Младежът е известен като Ей Джей и е роден от втория брак на баща й с Шери Руни.

Неговото име най-често са свързва с новините за безработните, но и с това, че изобщо не се грижи за децата от бившата си приятелка Ейдриън Халек. Той описва себе си като търговски пътник, а с известната си сестра не е общувал поне от 10 години. И за нея не казва нито нещо лошо, нито нещо добро. Но никога не е крил, че фактът, че са роднини го вбесява.

Дженифър Анистън крие семейни тайни сн. Уикипедия

Дженифър Анистън крие семейни тайни сн. Уикипедия

„Дженифър не поддържа връзка с него от 14-годишната му възраст. А и преди това не бяха близки. Той презира луксозния й живот и смята, че тя няма представа как се живее в реалния свят“, твърди близък до Алекс Анистън. Той дори де представя с псевдоним, за да не го свързват със сестра му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар