Наталия Гуркова се върна към светския живот

Гласувайте за статията
Вдовицата на черногореца Джордже Михалевич – Наталия Гуркова, се съвзе след смъртта му

Повече от година след смъртта на съпруга си Наталия Гуркова се появи на хайлайф награди и демонстрира бляскава визия – пише в. „Уикенд“. Облечена в дизайнерска черна рокля и окичена с диаманти, красавицата събра погледите на присъстващите – отбелязва изданието.

Четири месеца след смъртта на Джордже бившата миска започна работа като водеща на седмична онлайн рубрика, в която представяше знакови за България и света теми, но предаването не привлече необходимия зрителски интерес и вече не се излъчва. Тогава Наталия Гуркова посвети цялото си внимание на двете си деца – Джорджия и Кристиян, които са в трудна възраст и тепърва откриват себе си.

Дългокраката брюнетка насърчава дъщеря си да върви по нейните стъпки и да се явява на конкурси за красота. 10-годишното момиче е наследило хубостта на известната си майка и вече печели титли за литъл мис из света.
Почитателите на Наталия Гуркова изразяват задоволството си, че е еспула да си стъпи на краката и молко по малко де се съвземе след убийството на Джордже. Майката на черногореца също й помага и често й гостува в София.

Изданието припомня, че Михалевич бе разстрелян в края на септември, миналата година в близост до Йоханесбург, ЮАР.

Наталия Гуркова пак под светлините на прожекторите

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар