Анита Мейзер си намери нов мъж в Америка

Гласувайте за статията
Избраникът на Анита Мейзер е по-млад от нея

Осъдената за убийство на съпруга си Анита Мейзер има нов мъж до себе си – разкрива сензационно „Уикенд“. В Америка, където силиконката се установи неотдавна, тя е успяла да завърти главата на пореден мачо – отбелязва изданието.

Скандалната варненка се опитвала да крие новата тръпка на сърцето си почти от всички. За американския мачо знаела дъщеря й и още няколко верни приятели, които мълчали като гроб по случая. Анита Мейзер обяснила, че не иска да се разчува за щастието й, защото се притеснявала, че ще бъде засипана от гневни „комплименти“ в социалните мрежи и медиите. В Америка Анита, която всъщност е родена с името Айше, движела в компанията на проверени приятели – предимно български емигранти. Тя признала, че едва сега й идва желание за живот, и споделила, че не мисли скоро да се връща в България, защото у нас се чувствала като в ада. А времето в затвора описвала като същинсти кошмар.

Новият мъж до Анита Мейзер бил с няколко години по-млад от нея. Той угаждал на всеки неин каприз и двамата били много влюбени. Те не бързали обаче да минават официално през гражданското. Отдали се изцяло на забавления и обиколки на Щатите и Мексико. Последната им екзотична разходка била на остров Мартиника, откъдето силиконката дори пусна снимка в страницата си във Фейсбук.

Анита Мейзер си върнала желанието за живот

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар