Лили Иванова гладува заради концертите си в НДК

Гласувайте за статията
Естрадната ни прима Лили Иванова репетира за изявите си на 8, 9 и 10 декември

Лили Иванова е под пара заради трите си предстоящи концерта на 8, 9 и 10 декември в НДК – пише в. „Уикенд“. Изпълнителката на вечния хит „Детелини“ се е подложила на зверска диета, за да изглежда неотразимо на сцената на зала 1 на НДК – отбелязва изданието.

Самата тя се похвали в социалните мрежи, че билетите за концертите й са разпродадени. Закъснелите й фенове можели да се снабдят с билети на черно, които обаче вървят по 200 лв. Колегите на естрадната прима, които не могат да напълнят зала 1 на НДК, коментират, че това не е кой знае какъв успех. Билетите се продавали в продължение на 9 месеца и свършили едва тези дни.

За разлика от много родни фолкдиви, които прибягват до услугите на фотошопа, за да се вталяват, Лили Иванова предпочитала лечебния глад, за да постигне същия резултат. Певицата никога не е крила, че се храни с точно определени продукти, всеки от които е точно определен грамаж. От 20 години звездата не е кусвала хляб, нито пък захарни изделия. В резултат на което тя толкова се стопила от глад, че направо щяла да се счупи. Изпълнителката достигнала до критичните за възрастта й 43 кг – коментира в заключение изданието.

Лили Иванова спазва зверска диета

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар