Майката на Брад Пит скочи на Анджелина Джоли (Ета Пит иска среща с нея)

Гласувайте за статията

Ета Пит проговори за бившата си снаха, но иска да й каже всичко очи в очи

Според майката на Брад Пит бившата й снаха поставя ограничения на децата да се виждат с баща си.

79-годишната Ета Пит казва, че винаги е харесвала повече първата съпруга на сина си Дженифър Анистън. С която била в близки приятелски отношения. В същото това време Джоли изпитвала ревност, като се страхувала, че майката на Брад ще се опита да го върне при първата му жена.

Снимка: politeka.net

Когато се стигна до развода Анджелина направила опит да отмъсти на родителите на бившия си. Холивудската звезда ограничила достъпа на шестте деца до баба им и дядо им и не давала да се срещат с тях.

Ета Пит е категорична, че втората й снаха безпощадно клевети сина й. А и настройва децата против него.

Възрастната дама отдавна иска да се срещне с Джоли. Тя не може да действа законно, но би искала да си поговорят лице в лице.Като е сигурна, че разговорът, който ше проведат няма да е нито лесен, нито пък приятен.

Брад Пит заедно с родителите си имат планове да са заедно на Коледа. В началото актьорът се надявал да отбележат празника заедно с децата. Но Анджи веднага намерила причина наследниците им да останат при нея.

Според запознати актрисата изнудва бившия си заради новия му роман с Алия Шоукат. Като факта, че тя има връзка с колежката си Евън Рейчъл се пази уж в дълбока тайна, предават от politeka.net.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар