Наталия Гуркова с триумфално завръщане

Наталия Гуркова с триумфално завръщане
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова се завърна към светския живот

Наталия Гуркова отново блесна под светлините на прожекторите. Измина повече от година след смъртта на съпруга й. И едва сега тя се почувства готова да се завърне към светския живот. Красавицата се появи на хайлайф награди и впечатли всички с бляскава визия.

Бившата миска не изневери на стила си и се появи облечена в дизайнерска черна рокля, която бе съчетала със стилни бижута с диаманти. Наталия Гуркова отново прикова всички погледи към себе си своята харизма и чар, видя HotArena.

Точно четири месеца след смъртта на Джордже Михалевич, неговата съпруга започна работа като водеща на седмична онлайн рубрика. Във формата тя представяше знакови за България и света личности и теми. Но проектът й не успя да реализира необходимия рейтинг и вече е спрян.

Гуркова е посветила цялото си внимание на двете си деца – Джорджия и Кристиан.

Бившата миска насърчава щерка си да върви по нейните стъпки. 10-годишната Джорджиа определено е наследила хубавите черти на известната си майка. Тази година тя спечели конкурса „Little Miss Nations”, който се проведе в Бразилия. На него участваха претендентки от цял свят. Но наследницата на Наталия Гуркова заслужено грабна първото място и се окичи с короната, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар