Брад Пит проговори за тежка зависимост

Брад Пит проговори за тежка зависимост
5 (100%) 1 vote

Брад Пит направи емоционално признание за зависимостите си

Пред „Интервю магазин“ Брад Пит направи емоционална изповед. Пред 81-годишния си колега Антъни Хопкинс той проговори за пороците си. И двамата актьори са били пристрастени към чашката. Но за щастие, проблемите и на двамата вече са останали в миналото, пише „България днес“, позовавайки се на изданието.

Бившият на Анджелина Джоли сподели, че за него консумацията на алкохол в големи количества е било начин да избяга от действителността.

„Това беше лоша услуга за мен. Но чувствах, че имам нужда от това. Караше ме да се почувствам по-добре“, споделя русокосият актьор. Той допълни, че живеем в свят, в който хората са прекалено осъдителни един към друг.

„Всеки се концентрира върху грешките на другия. Но никой не си дава сметка, че е по-важно какво се случва след това – какво прави човек, за да поправи грешките си“, коментира бившият съпруг на Анджелина Джоли.

Той сподели, че за него е най-важно как човек се справя с грешките си.

„Никой не е перфектен. Няма перфектни хора. Но най-интересното е, че никой не обръща внимание на периода на възстановяване, който е много тежък“, допълва още обичаният актьор. Той направи още едно лично признание. Брад Пит сподели, че напоследък е започнал да плаче – нещо, което не е правил от 20 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар