Ирен Кривошиева с разтърсваща изповед за последните си мигове със Стефан Данаилов

Ирен Кривошиева с разтърсваща изповед за последните си мигове със Стефан Данаилов
5 (100%) 2 votes

Ирен Кривошиева направи лична изповед пред „Ретро“

Ирен Кривошиева се изповяда пред „Ретро“ и направи лични признания за отношенията си с покойния Стефан Данаилов. На въпроса с какво ще го запомни, тя отговори, че е трудно да отговори, тъй като никога няма да го забрани.

„Копието на Стефан е до мен. Владко е негово копие. Бог пази него и Стефан. Сигурна съм, че той ще продължи да го закриля от небето“, сподели актрисата.

Тя допълни, че не спира да се моли за Ламбо и неговата загуба е повод за равносметка как сме се отнесли с него.

На въпроса какво са си казали със Стефан Данаилов при последните им срещи в болницата, Ирен Кривошиева заяви, че това са лични неща.

„Каквото е казано, казано е. Всеки си знае какво му е било. Миналото си остава минало и не мисля да го дъвчем отново“, заяви майката на единствения наследник на Стефан Данаилов, цитирана от Ретро.бг.

Тя допълни, че не вярва в прераждането. Вярва единствено в Бог, в прошката и в покаянието. Запитана дали си е взела прошка с Ламбо, тя отговори, че това е процес между човека и Бога.

На въпроса дали се е почувствала засегната от признанието на Ламбо, че в живота си е обичал само две жени – Аня Пенчева и Мария, Ирен Кривошиева отговори, че за нея е най-важно, че Данаилов е обичал сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар