Наследникът на Тодор Живков се бори за дома си в Бояна

Гласувайте за статията

Владимир Живков – синът на Тодор Живков притежава просторна вила в Бояна

Наследникът на Тодор Живков – Владимир живее  в просторна вила в Бояна. В годините, когато баща му беше на власт, той се сдоби със славата на бохем. Но според запознати, към днешна дата над главата му са надвиснали тъмни облаци. Ако се вярва на слуховете, Владимир Живков се бори с нокти и зъби за дома си.

Според твърденията, той няма документи за къщата, в която живее. Нотариалният акт и скиците били иззети от дома му по време на акцията, свързана с Дело номер 1, което се води срещу баща му. Близки до фамилията на социалистите твърдят, че след приключване на случая иззетите документи не били върнати на семейството.

Томовете от документацията по този случай се съхраняват в прокуратурата. Но при прехвърлянето на папките изчезнали документите за дома на Владимир Живков.

Към днешна дата той все още живее във въпросната къща в Бояна. Той обитава просторната вила заедно със съпругата си Валентина. Владимир Живков живее в съседство с племенницата си Евгения Живкова, с която е в прекрасни отношения, пише ПИК.

„Това са глупости. Спекулации. Не ми си говори за такива неща“, така синът на Тодор Живков коментира твърденията, че може да остане на улицата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар