Неочаквана развръзка със Стайко Стайков

Неочаквана развръзка със Стайко Стайков
5 (100%) 1 vote

Синът на Миню Стайков – Стайко Стайков се отърва и този път

Наследникът на алкохолния бос Миню Стайков – Стайко Стайков излиза на свобода. Това е решението на състава на Софийския районен съд, който разглежда казуса със задържания бизнесмен, предаде БНТ.

Наследникът на Стайков се сдоби с две обвинения – за противозаконни действия, възпрепятстващи органите на властта да изпълнят задълженията си и за подаване на сигнал с невярно съдържание на националния телефон за спешна помощ 112.

В четвъртък синът на Миню Стайков беше арестуван. По време на ареста той отказал да съдейства на полицията. Наследникът на милионера е пътувал в брониран автомобил с въоръжени мъже. Той отказал да предостави документите си за проверка на униформените. Пред тях обяснил, че е тръгнал на автостоп към Айтос и така се е озовал в бронирания джип с въоръжените мъже.

След това Стайко Стайков подал сигнал на тел. 112 и съобщил, че е отвлечен. Според магистратите, разглеждащи случая, Стайков младши се е усъмнил в легитимността на проверяващите го полицаи, тъй като веднъж вече бе жертва на похитители. Но след като се уверил в легитимността на проверката, предал документите си. След това без да оказва съпротива е бил отведен в полицейско управление, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар