Андреа отвърна на Пайнера

Гласувайте за статията

След като Митко Пайнера отговори на нападките на Андреа с писмо, тя също отвърна  удара

Андреа използва профила си в Инстаграм, за да продължи войната си с Пайнера и да отговори на удара му. След като той разкри, че тя постоянно му изпраща извинителни съобщения и настоява да се върне в „Пайнер“, Андреа изнесе неизвестни досега подробности от случващото се в кухнята на музикалния гигант.

Бившата на Кобрата сподели, че някои певици са толерирани за сметка на други. Тя проговори за опитите на хора от фирмата да пречат на развитието й и сподели, че те са саботирали участията й.

Изпълнителката не скри, че здравословното й състояние започнало да се влошава заради престоя й в „Пайнер“.

Тя призна, че е получила паник атаки. Лекарите й поставили диагноза преддиабетно състояние. Човек от музикалната компания дори си позволил да я заплаши, че ако не се възстанови бързо, шефът ще й спре участията.

Андреа не скри, че е излизала на сцена с треперещи крака от стрес и ниски нива на кръвната захар. Тя разкри, че е претърпяла операция заради доброкачествени образувания, пише Хот арена, позовавайки се на ПИК.

Последната клюка около Андреа гласи, че тя и Кобрата отново са двойка. Ако се вярва на слуховете, двамата са били засечени преди дни в хотел в Пловдив.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар