Митко Пайнера удари звучен шамар на Андреа

Митко Пайнера удари звучен шамар на Андреа
5 (100%) 1 vote

Митко Пайнера смаза Андреа с разкритията, които направи

Андреа разгневи бившия си шеф Митко Димитров. С думите си тя най-накрая успя да го провокира да й отговори.

Блондинката започна заядлива битка с колегата си Галин относно изявата му на концерта на „Пайнер“.

Тя не спести и упреци по адрес на „Пайнер“. Но този път Митко Димитров не й остана длъжен и разкри дълбоко пазени тайни, свързани със съвместната му дейност с бившата на Кобрата.

Той отвърна на блондинката с гневно писмо, в което я пита защо се плаши от вероятната реалност отново да бъде само Теодора Андреева. Пайнера допълва, че славата също има срок на годност и се надява, че Андреа вече е разбрала това.

„По принцип ние във фирмата избягваме да се занимаваме с бивши наши изпълнители. На първо място от уважение към самите нас и към съвместната ни дейност и постижения.
Да оплюваш и да лъжеш за хората, с които до вчера си делил трудности и радости, е белег на пълно отчаяние или на неудържима ярост. Не го прави повече. Грозно е“, пише бившият продуцент на Андреа.

В писмото си той й припомня, че тя се е разделила с музикална компания “Пайнер” преди 4 години по свое собствено желание. Той й припомня, че още тогава са й пожелали успех по избрания път и са престанали да се занимават с нея.

В писмото си Пайнера припомня на Андреа, че тя постоянно му изпраща извинителни смс-и с молби да я приеме отново в компанията. Той заяви категорично, че там няма място за нея, пише Хот арена, позовавайки се на ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар