Падна най-интимната тайна на Доналд Тръмп и Мелания

Падна най-интимната тайна на Доналд Тръмп и Мелания
3.5 (70%) 2 votes

Най-интимната тайна на Доналд Тръмп и неговата очарователна съпруга Мелания е разкрита

Скоро Доналд Тръмп каза нещо, което стана повод медиите да анализират отношенията му с неговата очарователна съпруга. Американският президент заяви, че ако бъде прострелян, половинката му няма да пророни и сълза за него. След казано от него започна да се спекулира още повече с отношенията му с Мелания.

Според някои, с казаното той просто е искал да припомни на всички, че любимата му умее да сдържа емоциите. Но според други, красивата Мелания просто не дава и пет пари за него.

В подкрепа на тази теза е и интересен факт от Белия дом, който е включен в предстоящата книга „Free Melania“ на журналистката Кейт Бенет. В нея тя разкрива факти от живота на Мелания през последните три години.

Оказа се, че между първата дама и нейния съпруг има договорка за нощния сън.

Отдавна се носи слух, че двамата не делят едно легло. Разкритията на журналистката не просто потвърждават тази информация. Кейт Бенет допълва, че Тръмп и Мелания не делят един и същ етаж.

Първата дама предпочита да ползва един от огромните апартаменти в резиденцията само за себе си.

Но тя много добре знае, че има задължения, които трябва да изпълнява като съпруга на държавния глава. И дори да страни от него, когато са под един покрив, на важни събития тя не се отделя от съпруга си, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Падна най-интимната тайна на Доналд Тръмп и Мелания”

  1. Питанчо

    Дек. 07. 2019

    Последно – „вдига“ ли го Тръмпи или вече не му „става“???????

Добавете коментар