Наум Шопов разкри нови подробности за раждането на Амая (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Наум Шопов прибра Теа и малката си принцеса вкъщи

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова станаха родители само преди два дни. Това съобщи лично щастливият татко с няколко кадъра в социалната мрежа Инстаграм на неговите любими жени – Теа и Амая. „Амая Шопова/ 05.12.19. Обичам ви, @teaminkova“, написа той.

Към споделените снимки заваляха хиляди мили пожелания към щастливите родители от многобройните им фенове в мрежата. За разлика от повечето известни личности Наум не скри лицето на малката си принцеса с емотиконка. В публикацията си той сподели името на първородната си дъщеря, нещо, което почитателите очакваха цели  девет месеца, докато Теа беше бременна.

Наум и неговата любима разкриха пола на бебето, но предпочетоха да запазят името му в тайна до самата му поява на бял свят. От два дни Наум и Теа вече са горди родители на малката Амая. Прави впечатление, че това е едно най-предпочитаните имена за момиченца сред звездните бебета напоследък. Припомняме ви, че дъщерята на Криско и неговата любима Цвети носи същото име.

Днес Наум Шопов реши да благодари на почитателите си за многобройните поздравления, които заливат официалния му профил в социалната мрежа Инстаграм. Той разкри, че Амая и Теа са добре и дори вече са си вкъщи. „Лежим си тримата и си се радваме. @teaminkova е добре, Амая също, всичко е супер!“, реши да успокои феновете Наум. „Много ви благодарим за всички поздравления и пожелания. Няма да имаме възможност да отговорим на всички, но го оценяваме!“, пише още щастливият татко.

И към този пост на Наум Шопов в мрежата продължават да валят мили пожелания по случай раждането на първата им рожба с Теа. Освен тях обаче, хиляди фенове питат екранния доктор Тасев за подробности около самото раждане. „Как е родила Теа?“, „Колко килограма е Амая?“, интересуват се почитателите на Шопов и неговата любима.

Наум Шопов разкри подробности за Теа и Амая сн. Инстаграм

Наум Шопов разкри подробности за Теа и Амая сн. Инстаграм

Предполагаме, че много скоро щастливите родители ще отговарят на всички въпроси на феновете си.

 

View this post on Instagram

 

Амая Шопова / 05.12.19 ♥️ Обичам ви, @teaminkova

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар