Вежди Рашидов за Стоянка Мутафова: Сцената осиротя

Вежди Рашидов за Стоянка Мутафова: Сцената осиротя
5 (100%) 1 vote

Вежди Рашидов се сбогува със Стоянка Мутафова

Председателят на парламентарната комисия по култура и медии – Вежди Рашидов се сбогува със Стоянка Мутафова с трогателни думи.

„Скърбя за загубата на Стоянка Мутафова. Тя е една легенда на театъра. Един невероятен талант. Сцената осиротя“, сподели Рашидов, цитиран от ПИК.

Дни преди да постъпи в болницата, обичаната актриса изрече думи, които се оказаха пророчески. Тя бе специален гост на БНТ по повод 60-годишния юбилей на медията. Легендарната актриса си спомни за своите обичани колеги и приятели, които не са сред живите. Тя проговори и за Невена Коканова, заявявайки че се чуди на приятелството им.

Мутафова сподели, че двете са от една кръвна група и въпреки голямата разлика в годините, са се допълвали идеално.

„Вено, чакай ме. Идвам при тебе“, заяви актрисата в обръщение към покойната си колежка и приятелка. За съжаление думите й се оказаха пророчески. Десет дни след като ги изрече, легендата на българския театър постъпи в болница. Обичаната актриса претърпя операция на жлъчката. Но заради усложнения, последваха още две интервенции. За съжаление Мутафова не успя да се пребори отново за живота си.

В последното си интервю тя споделя, че не вярва в Бог и не знае дали той съществува. Актрисата разкри още, че всеки път, когато здравословното й състояние се влошава, си казва: „Господи, прибери ме!“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар