Драго Чая с разкрития за последното интервю на Стоянка Мутафова

Драго Чая с разкрития за последното интервю на Стоянка Мутафова
5 (100%) 1 vote

Само 10 дни преди да постъпи в болницата, Стоянка Мутафова дала последното си интервю

Последното интервю на Стоянка Мутафова е пред Драгомир Драганов. Тя бе специален гост на първата българска телевизия. Обичаната актриса гостува в „БНТ на 60“ и изрече шокиращи слова, които се оказаха пророчески.

Мутафова проговори за колегите си, които вече не са сред живите. Сред тях е и Невена Коканова, която г-жа Стихийно бедствие нарича Вена.

В интервюто тя заяви: „Вено, чакай ме. Идвам при тебе“. За съжаление думите й се оказаха пророчески. Десет дни след като ги изрече, Стоянка Мутафова постъпи в болницата, където претърпя операция на жлъчката. Последваха още две интервенции.

По повод изказването й в ефира на БНТ, Драго Чая заяви, че думите й са били наистина страшни.

„Само дни след смъртта на Стефан Данаилов. Съкрушен съм от тази вест. Имах честта лично да познавам и него. Познавах и Стояна. Чувствах я много близка. Тя е изключителен човек с изключителна философия“, споделя тв водещият, цитиран от ПИК.

„При влизането й в студиото се прегърнахме. И тогава тя ми каза, че само заради телевизията е решила да стане звезда“, допълва Драго Чая.

„Впечатли ме бистрата й памет и начина, по който говореше за миналото и за покойните си колеги. Тя спокойно пътува във времето“, споделя още Драганов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар