Стоянка Мутафова предсказала смъртта си

Стоянка Мутафова предсказала смъртта си
5 (100%) 1 vote

Думите на Стоянка Мутафова, изречени дни преди постъпването й в болницата, се оказаха пророчески

Навръх Никулден ни напусна Стоянка Мутафова. Дни преди това, на 27 ноември се спомина и Стефан Данаилов. Преди най-светлите християнски празници ни напуснаха двама обичани актьори.

БНТ излъчи интервю с великата Стоянка Мутафова, което се оказа пророческо. Обичаната актриса влезе в студиото на държавната медия на 9 октомври – точно 10 дни преди тя да постъпи в болницата за операция. Поводът за гостуването й беше 60-годишният юбилей на медията.

Пред Драгомир Драганов тя изрече слова, които се оказаха пророчески. Стоянка Мутафова, която беше във видимо добро здраве, с усмивка отговаряше на въпросите му. По дясната й ръка личаха огромни синини в резултат от честите вливания на медикаменти.

Пред водещия тя проговори за най-добрата си приятелка Невена Коканова. Стоянка Мутафова заяви, че се чуди на приятелството им на връзката, която съществува между тях, въпреки че Невена може да й е дъщеря. Тогава обичаната актриса каза: „Невено, чакай ме. Идвам при тебе“.

„Всъщност накъде съм тръгнала и аз не знам“, допълни обичаната актриса, цитирана от ПИК.

Тя сподели, че не вярва в Бог и не знае кой е той и къде се намира. Но всеки път, когато е болна се кръсти и изрича думите: „Господи, прибирай ме“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар