Мира Добрева: Готова съм да изчезна съвсем! (Какво още сподели)

Гласувайте за статията

Мира Добрева усеща промяната след като Емил Кошлуков става шеф на БНТ

Само преди няколко дни стана ясно, че Мира Добрева вече няма да е водеща в БНТ. Предаването й „Отблизо“ ще е с нови лица от 8-ми декември. В неделното тв студио занапред ще се подвизават Боряна Граматикова и Деян Спасов.

Мира разкрива, че й е лесно да отстъпи мястото си на водещ. „Едно предаване е като жив организъм, който расте, съзрява и се развива. „Отблизо“, което толкова много обичам, има нужда от свежест, каквато аз не мога вече да му дам. Не мисля за себе си като за незаменяема единица. Продуцент съм на предаването, то е целият ми житейски смисъл. Трябва да му осигуря кислород. Смятам, че двама нови водещи биха били полезни“, споделя Мира, пише „Уикенд“.

Тя се надява, че зрителите ще приемат новите промени  в „Отблизо“. „Ще видим как ще се развият нещата. В момента с ръководството на БНТ опипваме почвата, тъй като има очаквания, че хората може да не ме пуснат толкова лесно. Моля зрителите за разбиране към новите лица. Аз няма да си тръгна, оставам в „Отблизо“ с най-ценното, което притежавам. Но се нуждая от глътка въздух. Давам я и на предаването, ще си я взема и аз самата“, казва още Добрева.

Тя не крие, че е мислила да се оттегли напълно от „Отблизо“. „Да, замисляла съм се. Готова съм да изчезна съвсем. Стига от ръководството на телевизията да се съгласят, защото аз в крайна сметка съм копродуцент. Решенията се взимат съвместно, а не еднолично. За да се оттегля напълно, трябва да има причина – нисък рейтинг, несходство на характерите с началниците. Такова нещо не е налице, с Кошлуков работим добре“, разкрива журналистката.

Кошлуков

Тя споделя, че след като Емил Кошлуков е станал генерален директор на БНТ е усетила промяна в телевизията. „Усетих промяна, и то към по-добро. БНТ в момента е в трудна финансова ситуация, но чувствам желанието да бъдем на мястото, което ни се полага – най-отпред. Искам да помогна това да се случи.

Мира Добрева готова да се оттегли напълно от предаването си "Отблизо" сн. Фейбук

Мира Добрева готова да се оттегли напълно от предаването си „Отблизо“ сн. Фейбук

Смятам, че БНТ има нужда от нас – хората, които сме нейна история настояще, но и от млади лица. Телевизията е и визия, освен мъдрост, знания и уроци. Трябват свежест и красота, друг вид чувства“, разкрива Мира.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар