Мира Добрева за съпруга си: Аз не искам да се развеждам с Жоро! (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Мира Добрева и Жоро Торнев все още търсят път един към друг

Мира Добрева открехна завесата около личния си живот. Тя признава, че трудно намира баланс между работата и семейния живот. „Изобщо не се справям добре. Това доведе и до решението ми да се оттегля от воденето. Аз не живея, изморена съм, не ходя дори на кино от 3 години.

Не си пускам телевизора, не обръщам никакво внимание на децата и семейството си. Единствено си позволявам да чета, но нощем, когато се събудя от преумора. Или пък слушам аудио книги, докато разхождам кучето. Времето, което ми отнема моята работа, е доста. Малък екип сме от трима човека, а има и други проекти, които движа – обществени и социални. Важно е човек да обича себе си, за да обича и другите.

Аз не се обичам такава, каквато съм сега, и търся начин да се променя. Част от промяната трябва да премине през точно такъв катарзис“, споделя Мира Добрева, пише „Уикенд“.

Тя разкрива, че след кризата в брака с режисьора Жоро Торнев, все още търсят път един към друг. „Търсим се все още. Не сме се разделяли, но не сме и по онзи начин заедно, който се приема, че е нормален за едно семейство. Повече от година е така“, казва Мира.

Добрева е категорична, че съпругът й повече няма да повтаря тази грешка да й изневерява. „Той повече няма да ми изневерява. В момента духовните ни търсения продължават. Децата са добре така – без да насилваме нещата в една или друга посока. Аз не искам да се развеждам с Жоро. Искам да намеря някаква друга близост, която да ме докосне повече до него.

Мира Добрева открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Мира Добрева открехна завесата около личния си живот сн. Фейсбук

Работата, която сега се опитвам да намаля, може би ще ни срещне отново по онзи съвършено любовен начин, който беше преди. Това, че никога нямаме време един за друг, явно си оказа влияние“, споделя още Добрева за личния си живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар