Слави Трифонов отдаде почит на Стоянка Мутафова

Слави Трифонов отдаде почит на Стоянка Мутафова
3 (60%) 2 votes

Слави Трифонов също отдаде почит на великата Стоянка Мутафова чрез профила си в социалната мрежа

В профила си в Инстаграм Слави Трифонов публикува снимка от гостуване на великата актриса Стоянка Мутафова в шоуто му и направи откровено признание.

„Сбогом, Велика Стояно! Ти оставаш завинаги! Аплодисменти и поклон пред светлата ти памет!“, написа шоуменът. На споделения от него кадър той е на крака и аплодира великата Стоянка Мутафова, пише show.blitz.bg.

Почит на легендарната актриса отдаде и Андреа. Бившата на Кобрата сподели видео от съвместната си изява с обичаната актриса. Изпълнителката сподели, че за нея е истинска чест възможността да се познава лично с великата Мутафова и едва сега осъзнава, че появата й на една сцена с нея е шанс, който никога няма да се повтори.

Татяна Лолова също каза разтърсващи думи за покойната си вече колежка. Актрисата заяви, че до сетния си дъх тя ще си спомня Стояна, която за нея винаги ще остане жива. Лолова е категорична, че Мутафова няма да бъде забравена и ще живее, докато хората си спомнят за нея.

Христо Мутафчиев се сбогува с по-възрастната си колежка, заявявайки че думите за нея са малки и единствено техният смисъл е голям.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар