Андреа с емоционален пост за Стоянка Мутафова

Андреа с емоционален пост за Стоянка Мутафова
5 (100%) 1 vote

Андреа е една от известните личности, които се сбогуваха със Стоянка Мутафова

В памет на великата Стоянка Мутафова емоционален пост в мрежата пусна и певицата Андреа. Бившата половинка на Кубрат Пулев разтърси мрежата с признания за срещата си с легендарната актриса. Изпълнителката сподели, че възможността да я познава е най-голямата чест в живота й.

Тя започва поста си с думите, че българите имаме вродена обич към театъра и чрез него се опитваме да осъществим връзка с много неща.

„Аз никога не бях заставала с роля в сериал камо ли с реплики и то пред такива великолепни актьори. Признавам си беше ме страх ! Но да застана пред теб Велика Стоянке, беше най-голямата чест в живота ми ! Сега осъзнах, че повече никога няма да имам този шанс. Винаги ме е влечало актьорското майсторство, но за да си истински актьор трябва да тече една магия. Магията да преживяваш всяка емоция и да я пресъздадеш ! Малко са Великите актьори ! Ти беше една от тях ! Благодаря ти за честта“, написа тя в социалните мрежи и сподели видео от съвместната им изява.

Певицата споделя в поста си, че и баба й е играла в Народния театър редом до звезди като Стефан Данаилов, Тодор Колев, Апостол Карамитев и Любомир Кабакчиев, пише БЛИЦ, цитирайки думите на блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар