Юлиан Вергов се събра с жена си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Юлиан Вергов и Ирина Ялъмова пак живеят заедно

След поредица от събирания и раздели секссимволът Юлиан Вергов отново се събра с бившата си жена Ирина Ялъмова. От три месеца звездата от „Откраднат живот“ живее пак със съпругата си. Този път Юлиан и Ирина са си обещали да не се карат за глупости и да гледат заедно напред.

Двамата постоянно имали повод за срещи покрай 17-годишната им дъщеря Алена. При едно от събиранията им Юлиан и бившето „Момиче на късмета“ в популярното „Супершоу Невада“ решили да дадат пореден шанс на отношенията си. Екранният доцент Банков от хитовия сериал „Откраднат живот“ си събрал багажа и се пренесъл в дома на бившата си половинка и дъщеря им.

От няколко месеца те са неразделни. Двамата често са засичани заедно в столични ресторанти, а в края на септември заминаха заедно за Испания в артистичната компания на свои приятели. Групичката бе съставена само от двойки – Владо Пенев и Марта Вачкова, Теодора Духовникова и съпруга й Стефан, Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова.

Ирина е мениджър на рекламни сайтове и стои далече от светлините на прожекторите. Тя не обича медийното внимание и преди рядко се появяваше на публични места с половинката си.

Ирина и Юлиан се запознали, когато той бил 16-годишен тийнейджър, а тя била едва на 13. След 3 години съдбата отново ги срещнала на къмпинг „Арапя“. Минали още 4 години, през които Вергов учил във ВМИ, но математиката бързо му омръзнала и се записал в актьорската школа „Любен Гройс“.

Юлиан Вергов се върна при жена си сн. Инстаграм

Юлиан Вергов се върна при жена си сн. Инстаграм

Двамата се срещали из софийските улици, но ту единият бил обвързан, ту другият и все се разминавали. Юлиан и Ирина отглеждали кучета от една и съща порода – кокершпаньоли. Един ден решили да ги разходят на Витоша и така пламнала любовта им, която мина през куп перипетии, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар