Маги Халваджиян рискува живота си, за да спечели съпругата си Кремена (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Кремена Халваджиян разкри подробности за живота си с Маги Халваджиян

Продуцентът Маги Халваджиян рискува живота си, за да спечели съпругата си Кремена. Тази година той и половинката му празнуват 29 години брак. В специално интервю Кремена споделя интересни подробности от съвместния си живот с Маги.

Любимата жена до продуцента твърдо вярва, че двама души или се намират, или не. „За да се намерят, те трябва да са си много близки като манталитет. Ние гледаме в една посока и разбирането ни за света е много близко“, казва Кремена, пише „24 часа“. През всички тези години заедно Маги и любимата му жена са правили и компромиси, но те не са били големи.

„Естествено правили сме компромиси през годините, но те са много малки. Колкото сме еднакви, толкова сме различни. Първите 10-15 години излизахме постоянно заедно. После той предпочете като му се натрупа работа да седи тихо и да почива. При мен е точно обратното. Моят антистрес е да съм на шумно и да танцувам цяла нощ“, споделя още Кремена за различията им с Маги.

Запознава ги приятел на продуцента – Милен Чечов. Той решил, че двамата са родени един за друг. Водил Маги няколко пъти в дома на Кремена, но тя не била вкъщи. След няколкото неуспешни опита, най-накрая я намират.

„Като го вкара вкъщи Маги влезе в една нахлупена шапка и каза: „Аз съм режисьор от Холивуд!“. Викам си: „Този пък!“, разказва половинката на продуцента, смеейки се.

Маги Халваджиян рискува живота си, за да спечели съпругата си Кремена сн. hotarena.net

Маги Халваджиян рискува живота си, за да спечели съпругата си Кремена сн. hotarena.net

Двамата започнали да излизат в общи компании, после да се канят по купони. „Спомням си, че ме впечатли, докато бяхме на купон. Маги се провеси на едната си ръка от балкона на осмия етаж. Негов приятел като го видя веднага го издърпа вътре. Все пак ме впечатли, но и ме уплаши“, споделя още Кремена за подвизите, на които е бил готов Маги Халваджиян, за да я спечели, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар