Ирен Кривошиева с трогателна изповед за Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева каза трогателни думи за Стоянка Мутафова

В ефира на Нова телевизия актрисата Ирен Кривошиева заяви, че сега всички трябва да подкрепят Муки – щерката на Стоянка Мутафова, защото на нея й е най-тежко от тази загуба.

Единствената жена, която дари покойния Стефан Данаилов с наследник си спомни за последните си мигове с великата Мутафова.

„Тя не говореше. Последния път ме погледна, позна ме, но не говореше. Последните неща ми останаха от пиесата, от радостните мигове да я видя. Радост и благодарност са нещата, които ме свързват с нея”, сподели блондинката.

Актрисата допълни, че Стоянка Мутафова е истински учебник, не само по отношение на начина на игра, но и по отношение на професионализъм и характер.

Ирен Кривошиева си спомни думите на Мутафова, че най-важното за един актьор е неговият характер.

„Каквото и да учи човек, характерът е този, който прави актьора. Господ я държеше, обичаше я! Господ си има избраници“, допълни още Кривошиева.

Тя проговори и за загубата на Стефан Данаилов. Кривошиева не скир, че синът й Влади не е добре, но се държи.

„Дори и аз, която съм по-лек характер, помъдрях от смъртта. Накара се да разбера колко безсмислени са дребните житейски неща. Смъртта е тази, която ни отваря прозореца към мъдростта“, убедена е Кривошиева. Тя си спомни за трогателния жест на Стоянка Мутафова към нея. Въпреки здравословните си проблеми, великата актриса й ръкопляскала от първия ред.

„Само си представи каква почит!“, сподели Ирен Кривошиева, цитирана от БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар