Муки сподели със сълзи на очи какви са били последните думи на Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Муки сподели в ефир какви са били последните думи на покойната й вече майка Стоянка Мутафова

Муки сподели, че за нея родната й майка Стоянка Мутафова е един нестандартен човек. Ще я запомни като необикновена майка, която е била артистична дори и вкъщи.

„Аз имах такава силна връзка с нея и ще продължавам да я имам“, сподели пред bTV Мария Грубешлиева.

„Все едно, че си отиде половината от мен“, заяви тя с разтреперан глас. Грубешлиева допълни, че майка й много е обичала театъра.

Тя не скри, че се е чувствала пренебрегната като малка, но за сметка на това била изключително щастлива, че Стоянка Мутафова е нейна майка.

„Израснах между едно много голямо съзвездие от актьори – Калоянчев, Невена Коканова, Славчо Пеев“, заяви Муки. Тя допълни, че Невена Коканова е била най-голямата приятелка на майка й.

„Просто не мога да му се нагледам. Стефане, Стефане, много си красив“, това били думите на покойната актриса за нейния колега Ламбо.

Муки сподели какви са били последните думи на майка й.

„След операцията ми каза: „Обичам те“. Това бяха последните думи, които чух от нея, защото й сложиха тръба. Два месеца се измъчи в болницата“, сподели Грубешлиева.

Тя добави, че майка й е издържала и трите операции, но се е влошила в следоперативния период.

„Напоследък нищо не я правеше щастлива. Беше уморена от живота. Искаше да отиде при Нейчо. Тя страшно го обичаше и цял живот заради него не погледна никого. Аз също много го обичах, защото той ме отгледа“, заяви с тъга Муки и не сдържа сълзите си, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар