Лили Иванова се сбогува със Стоянка Мутафова

Лили Иванова се сбогува със Стоянка Мутафова
5 (100%) 1 vote

Лили Иванова се сбогува с великата Стоянка Мутафова

И Лили Иванова се сбогува във Фейсбук с актрисата Стоянка Мутафова, която почина вчера рано сутринта.„Скъпа Стоянка Мутафова, името ти и твоето творчество остават завинаги в сърцето ми! Почивай в мир!“, написа лаконично естрадната прима за своята вече покойна близка приятелка. Певицата публикува и тяхна обща снимка, на която двете позират в прегръдка.

Запознанството им датира от повече от 50 години. На младини двете чecтo има съвместни изяви. Най-често имали участия, opгaнизиpaни oт „Koнцepтнa диpeĸция”. Дори имат и няколко изпълнения заедно.

Поклонението пред легендарната актриса на Сатиричния театър Стоянка Мутафова ще се състои на 9 декември.

Татяна Лолова бе сред първите от гилдията, които си взеха сбогом с обичната Мутафова. Актрисата заяви, че за нея Стоянка ще остане жива до сетния й дъх. Тя допълни, че Мутафова няма да бъде забравена и ще живее, докато хората си спомнят за нея.

Лолова сподели, че е загубила не само своя обичана колежка, но и една от най-близките си приятелки. Тя допълни, че с Мутафова са били страхотен тандем не само на сцената, но и в живота.

Актрисата разкри и тайната на безкрайната обич, която получават от публиката. Според нея това се дължи на голямата им любов към актьорската професия, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар