Седмичен хороскоп за 7-13 декември, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни

След колебанията и мислите, които владееха съзнанието ви през предходните дни, в началото на идната седмица може да се порадвате на глътка спокойствие. Ще успеете да анализирате трезво последните събития и да си изградите по-ясна позиция по спорните въпроси. Ще съумеете да се съсредоточите върху належащите задачи и проблеми, да се заемете сериозно с тяхното разрешаване.

Скорпион
Ще ви е трудно да запазите спокойствието, с което толкова много се гордеете. Към края на периода обстановката около вас ще стане бурна и няма начин това да не ви засегне. Онези от вас, които все пак успеят да съхранят вътрешното си равновесие, ще окажат изключително голяма подкрепа на близките и на приятелите си.

Стрелец
Предстои ви динамична седмица, изпълнена с интересни срещи и разговори. За много от вас това ще е достатъчно, за да изпитат истинска наслада от следващите дни. Вие обичате да споделяте и да обсъждате, а добри условия за това ще има. Все пак трябва да знаете, че ще се сблъскате и с някои предизвикателства. Навикът да казвате това, което другите очакват, няма да ви бъде от полза.

Козирог
Идната седмица ще е наситена със събития, а за някои от вас и с обрати. Там, където промяната е назряла, тя категорично ще се случи. За да не се чувствате жертва на обстоятелствата, по-добре е да не се съпротивлявате. Очертава се събитията да търпят развитие до края на месеца, а още към средата на дадения период ще усетите накъде духа вятърът.

Водолей
Основна задача пред вас ще бъде да пречените в кое занимание да вложите ентусиазъм и да насочите цялата си енергия към него. Всеки човек има нещо, което го вдъхновява – открийте го и използвайте въображението си, за да разпалите искрата. Съумеете ли да се концентрирате и да превърнете вдъхновението в работа, ще постигнете чудесни резултати и ще бъдете удовлетворени.

Риби
Размишлявайки, ще достигнете до изводи, които ще преобърнат напълно представите ви и в резултат на това ще смените приоритетите си. Може да откриете, че това, което сте смятали за ценно, всъщност няма кой знае какво значение, и да се ориентирате към нова цел. Възможно е още да осъзнаете, че службата не е чак толкова важна за вас, че искате да отделите повече време на близките си.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар